Kaymakam Tavlı'dan Lise Öğrencilerine İdarecilik Dersi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Tavlı'dan Lise Öğrencilerine İdarecilik Dersi

Kaymakam Tavlı\'dan Lise Öğrencilerine İdarecilik Dersi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine idarecilik dersi verdi.

26.02.2014 15:09

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesi öğrencilerine idarecilik dersi verdi.

Konferans Salonunda gerçekleşen bilgilendirme semineri öncesi Okul Müdürü Murat Büyük yaptığı açıklamada, "Üniversite sınavına girecek öğrencilerimizin daha sağlıklı bir şekilde meslek seçiminde bulunabilmelerini sağlamak açısından bu semineri düzenliyoruz. Okul idarecileri olarak çeşitli meslek gruplarından idarecilerin sizlere seminer vermelerini uygun bulduk. Öğrencilerimizin çeşitli meslek gruplarını tanımalarını, seçim yaparken daha bilinçli hareket etmelerini sağlayacağız. Mülki Amirlik mesleğini daha iyi tanımanız için Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı'yı okulumuza davet ettik. kaymakam Tavlı bugün hem mesleki tanıtım açısından hem de ilçeyi daha iyi tanımanız açısından sizlere bilgi verecek. Soru sormak isteyen arkadaşlarımız rahatlıkla kendisini ifade ederek söz alabilir. Hayırlı olmasını ve sizlerin doğru mesleki seçimlerde bulunmanızı temenni ediyorum" dedi. Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı kendisini tanıtarak idarecilik ve yöneticilik hakkında önemli bilgiler aktardı. Bilgilendirme seminerini dikkatle dinleyen öğrenciler Kaymakam Tavlı'ya çeşitli sorular yönlendirdi. Kendileri açısından olumlu geçtiğine inandıklarını kaydeden lise öğrencilerinden bazıları Kaymakam olmak için ter dökeceklerini ifade ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Tavlı'dan Lise Öğrencilerine İdarecilik Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement