Kaymakam Yıldız Öğrencilerle Kitap Okudu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Yıldız Öğrencilerle Kitap Okudu

Kaymakam Yıldız Öğrencilerle Kitap Okudu

Turhal Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Tokat’ın Turhal İlçesi Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte kitap okudu.

27.04.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turhal Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Tokat'ın Turhal İlçesi Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Turhal Kaymakamı Bünyamin Yıldız, İlçemiz Atatürk Ortaokulu tarafından hazırlanan "Herkes Kitap Okusun Diye" projesi kapsamında okul öğrencileri ile birlikte kitap okudu. 8 Şubat 2016 tarihinde başlayan proje kapsamında okul personeli ve öğrencileri her gün saat 11.55'ten itibaren 10 dakika kitap okuyor. Kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla uygulanan proje 2015-2016 eğitim yılı sonuna kadar devam edecek.

Bu kapsamda Atatürk Ortaokulu'nun ziyaret eden Turhal Kaymakamı Yıldız, saat 11.55'i gösterdiğinde 6-A sınıfı öğrencileri ile birlikte kitap okudu. Kaymakam Yıldız'a ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız ve Şube Müdürü Aziz Durgun eşlik etti.

Daha sonra öğrencilere bir konuşma yapan Kaymakam Yıldız, "Her hafta kitap okursanız çoğu şeyi sınavlarda halletmiş olduğunuzu göreceksiniz. Çünkü sınavların yüzde yirmisi anlama kabiliyeti ile ilgili. O yüzden bu projenin çok faydalı olacağına inanıyorum. Ülkemizde kitap okuma oranı binde bir. Yani her bin kişiden birisi kitap okuyor. Maalesef günümüzün çoğu zamanını televizyon, internet ve akıllı telefonlara ayırıyoruz. Ben bu projeyi hazırlayanlara teşekkür ediyorum. Bu projeyi diğer okullarımızda da hemen başlatacağız" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Yıldız Öğrencilerle Kitap Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement