Kayseri Barosu Seçime Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Kayseri Barosu Seçime Gidiyor

Kayseri Barosu Seçime Gidiyor

Kayseri Barosu’nun yıllık olağan genel kurulu 1-2 Ekim 2016 günlerinde yapılacak.

26.09.2016 11:26

Kayseri Barosu'nun yıllık olağan genel kurulu 1-2 Ekim 2016 günlerinde yapılacak.

Kayseri Barosu Başkanı Avukat Fevzi Konaç, konu hakkında yaptığı açıklamasında, "Baromuz Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısının 01 Ekim 2016 Cumartesi günü Saat: 10.00' da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda, Seçimin 02 Ekim 2016 Pazar günü Seçim Kurulu denetimde 09.00 - 17.00 saatleri arasında Kayseri Adliye Sarayı Zemin Kat Baro Seminer ve Baro Adli Yardım Bürosunda yapılmasına karar verildi" ifadesinde bulundu.

Başkan Konaç, "Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 08 Ekim 2016 Cumartesi, seçimlerin ise 09 Ekim 2016 tarihinde aynı yer ve saatlerde yapılmasına karar verilmiştir" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Barosu Seçime Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement