Kayseri ODTÜ Koleji 23 Nisanı Coşkuyla Kutladı - Son Dakika
Yerel

Kayseri ODTÜ Koleji 23 Nisanı Coşkuyla Kutladı

Kayseri ODTÜ Koleji 23 Nisanı Coşkuyla Kutladı

Kayseri ODTÜ Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Forum Kayseri'de kutladı.

23.04.2013 15:08

Kayseri ODTÜ Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Forum Kayseri'de kutladı.

Öğrenciler, bayrak flama ve bando takımı önderliğinde ve öğretmenlerin eşliğinde Forum Kayseri içinde kortej yürüyüşü yaptı. Yapılan yürüyüşün ardından öğrenciler, hazırladıkları çeşitli gösteriler eşliğinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını doyasıya kutladılar.

Programda halk oyunları, modern danslar, dünya çocuklarının canlandırılması ve palyaço gösterileri sunuldu. Gösterileri sunan öğrenciler Kayserililer tarafından büyük beğeni toplarken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yürekten hissettirdi. Aynı zamanda öğretmenleri eşliğinde hazırlanan okul orkestrası müzik ziyafeti bayramın güzelliğini doyasıya yaşattı.

Programda sonunda, Kayseri ODTÜ Koleji Müdürü Çetin Evren, "Bugün, ulusal egemenliğimizin ve çocuklarımızın bayramı olarak iki bayramı bir arada kutlamaktayız. Amacımız öğrencilerimizin Atatürk, vatan, millet ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı, hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmektir. Bugün burada okul olarak farkımızı bir kez daha göstermiş olduk." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri ODTÜ Koleji 23 Nisanı Coşkuyla Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement