Kdz. Ereğli Belediyesi Zarar Gören Aydınlatmaları Onarıyor - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli Belediyesi Zarar Gören Aydınlatmaları Onarıyor

Kdz. Ereğli Belediyesi Zarar Gören Aydınlatmaları Onarıyor

Kdz. Ereğli'de meydana gelen afetin ardından belediye, zarar gören aydınlatmaları tamir etmek için çalışmalara başladı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, sokak aydınlatma arızalarını gidermek ve diğer bölgelerdeki tamirat çalışmalarını sürdürmektedir.

05.01.2024 21:44  Güncelleme: 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kdz. Ereğli'de 19 Kasım'da meydana gelen afetin izlerini silmek için belediye tüm birimleriyle çalışmalarına devam ediyor. Kdz. Ereğli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü de kentte zarar gören aydınlatmaları tamir ediyor.

19 Kasım'da tarihinin en büyük felaketini yaşayan Kdz. Ereğli'de meydana gelen zararlar gideriliyor. Kdz. Ereğli Belediyesi, kentin zarar gören tüm alanlarında ekipleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü de afet sonrası zarar gören aydınlatmaları onarıyor. Destek Hizmetleri Müdürü Etem Özdemir, afetin ardından şiddetli fırtına nedeniyle zarar gören aydınlatma arızalarını gidermek için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Sokak aydınlatma arızaları, Sanat Sokağı krom baba montajı, Bozhane Limanı projektör arızaları ve Halk Kafe tamirat çalışmalarını yaptık. Ekiplerimiz kalan bölgelerde çalışmalarına devam ediyor" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli Belediyesi Zarar Gören Aydınlatmaları Onarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement