Keçiören Belediyesi Caddelerini Şeffaf Çöp Torbalarıyla Donatıyor - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediyesi Caddelerini Şeffaf Çöp Torbalarıyla Donatıyor

Keçiören Belediyesi Caddelerini Şeffaf Çöp Torbalarıyla Donatıyor

Keçiören Belediyesi çevre temizliğine yeni bir konsept kattı.

23.06.2014 11:34

Keçiören Belediyesi çevre temizliğine yeni bir konsept kattı. Farklı ve yenilikçi uygulamalarıyla dikkat çeken Keçiören Belediyesi, Keçiören caddelerini şeffaf çöp poşetleriyle donatıyor.

Direklere ya da duvarlara monte edilebilen poşet şeklindeki şeffaf çöp torbaları, Keçiörenlilerden büyük ilgi gördü. İlk etapta 2 bin 500 adet takılması planlanan şeffaf çöp poşetleri, bordo renkli kapakları ile de göze hoş gelen bir görüntü veriyor. Kapağı kompozit olan ve üzerinde sigara söndürme bölümü de bulunan şeffaf çöp torbaları, düşük maliyetiyle belediye bütçesinde tasarruf sağlıyor. Şeffaf çöp poşetleri, kelepçeleri sayesinde istenilen yerlere monte edilebilme kolaylığı da tanıyor.

İşlek caddelerde kullanıma giren yeni çöp torbaları Keçiörenli vatandaşların beğenisini kazandı. Görüşlerini sorduğumuz Hülya Uğur adlı vatandaş, yeni torbalar sayesinde sokakta gezerken elinde bulunan çöpleri atmakta sıkıntı yaşamadığını dile getirdi. Ali Korkmaz isimli vatandaş ise görüntüsünü de beğendiği çöp poşetleri sayesinde insanların ellerindeki çöpleri yere atmayarak çevre temizliğine de katkıda bulunacaklarını ifade etti. Korkmaz, temiz bir Keçiören için böyle bir uygulama başlatan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a tüm Keçiörenliler adına teşekkür ettiğini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediyesi Caddelerini Şeffaf Çöp Torbalarıyla Donatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement