Keli Zaferspor'dan Bol Gollü Galibiyet - Son Dakika
Yerel

Keli Zaferspor'dan Bol Gollü Galibiyet

Keli Zaferspor\'dan Bol Gollü Galibiyet

Manisa 2.Amatör Küme takımlarından Keli Zaferspor, ligin ilk 3 haftasında rakip fileleri tam 14 kez havalandırdı ve rekora koştu.

25.03.2013 15:42

Manisa 2. Amatör Küme takımlarından Keli Zaferspor, ligin ilk 3 haftasında rakip fileleri tam 14 kez havalandırdı ve rekora koştu. Kalesinde sadece 3 gol gördü.

Manisa 2. Amatör Küme C Grubu'nda sezona şampiyonluk parolasıyla start veren Keli Zaferspor, 3 maçından da farklı galibiyetle ayrıldı.

Sezona 6-0'lık Çatalköprü galibiyeti ile start veren, daha sonra Selvitepe'yi 4-2 ile geçen Keli Zaferspor, son olarak kendi evinde konuk ettiği Turgutlu Derbent'i de 4-1 yenmeyi başardı. Keli Zaferspor'un golleri Nuri (3) ve Recep'ten geldi. Takım, bu sonuçla şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi.

Keli Zafer, ilk 3 maçta 14 gol atarak golcü kimliğini de kanıtladı. Kulüp Başkanı Alim Teker, "Sezon öncesi çok iyi transferler yaptık. Hedefimiz şampiyonluk olduğu için çok iyi bir yapılanma içine girdik. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi bu keyifli futboldan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Teknik direktör Sebahattin Şahin ise, oyunların kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini bunun sonucunda da bol gollü galibiyetlerin geldiğini söyledi.

SPONSORDAN YEMEK JESTİ

Öte yandan geçtiğimiz hafta Keli Zaferspor'a forma reklamı vererek destek olan Rota Temizlik Şirketi Müdürü Mahmut Yorgun da, maçı sonuna kadar takip ederek futbolculara destek verdi. Yorgun, bol gollü galibiyetin ardından oyunculara yemek jestinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keli Zaferspor'dan Bol Gollü Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement