Kemalpaşa Belediyesi, İstihdama Yönelik Çalışmalarını Dijital Ortama Taşıdı - Son Dakika
Yerel

Kemalpaşa Belediyesi, İstihdama Yönelik Çalışmalarını Dijital Ortama Taşıdı

Kemalpaşa Belediyesi, İstihdama Yönelik Çalışmalarını Dijital Ortama Taşıdı

Kemalpaşa Belediyesi, ilçede istihdam sorununu çözmeye yönelik çalışmalarını dijital ortama taşıyarak Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile imzalanan protokol kapsamında ‘Kemalpaşa Kariyer’ web portalını yaşama geçirdi.

28.03.2023 13:16  Güncelleme: 13:20

Kemalpaşa Belediyesi, ilçede istihdam sorununu çözmeye yönelik çalışmalarını dijital ortama taşıyarak Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile imzalanan protokol kapsamında 'Kemalpaşa Kariyer' web portalını yaşama geçirdi.

Kemalpaşa Belediyesi, iş arayan yurttaşlar ve firmaları bir araya getirmek amacıyla İŞKUR ile protokol imzalayarak, belediye bünyesinde 'Kemalpaşa Kariyer' sitesini hizmete sundu. Projenin hayata geçmesi ile www.kemalpasakariyer.com adresine başvuran yurttaşlar, web sitesi üzerinden ücretsiz şekilde kullanıcı hesabı ve özgeçmiş oluşturarak mevcut iş ilanlarına başvuru yapabilecek.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile uygulamayı hayata geçirdiklerini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, şunları kaydetti:

"Tarım ve doğa gibi birçok önemli değeri olan kentimiz, sanayi alanında da İzmir'in en önemli ilçelerinden bir tanesi. İki organize sanayi bölgesini içerisinde barındıran ilçemizde her yıl onlarca yeni fabrika açılıyor, açılan her fabrika istihdam kapısı demektir. Bu istihdamı karşılamak için belediyemiz bünyesinde Kemalpaşa Kariyer web portalını hayata geçirdik. Kemalpaşa Kariyer ile vatandaşlarımız çağın gereklerine uygun şekilde başvurularını yapabilecek ve ilçemizde bulunan iş imkanlarına doğrudan erişebilecek. Şimdiye kadar olduğu gibi her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz."

Kemalpaşa Belediyesi, 2019 yılında faaliyete geçirdiği iş istihdam bürosu ile 15 farklı şehirden, 13 bin iş arayan yurttaş ile işverenler arasında bir köprü oluşturarak şimdiye dek 6 bin kişiyi iş sahibi yaptı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kemalpaşa Belediyesi, İstihdama Yönelik Çalışmalarını Dijital Ortama Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement