Kepez Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı Yapıldı

Toplantıda, Kepez'de yaşayan gençlerin belediyenin bazı hizmetlerinden 40 lira karşılığında yararlanabilecekleri "Kepez Genç Kart Projesi" oluşturulması kararı alındı.

03.01.2015 14:58

Kepez Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında yapıldı.

Belediyede yapılan toplantıda 33 gündem maddesi görüşüldü. Kepez'de yaşayan genç ve çocukların, belediyenin etüt merkezleri, bilgi evleri, gençlik merkezi, yüzme havuzu, kurslardan 40 lira karşılığında faydalanabileceği "Kepez Genç Kart Projesi"nin başlatılması kararı alındı.

Plan ve Bütçe Komisyonu'nun raporu doğrultusunda Kepez'de "Barış Manço Müzik Ödülleri" verilmesinin de oybirliğiyle karara bağlandığı mecliste, belediyeye ait bazı mahallelerdeki arsaların okul yeri olarak Milli Eğitim Bakanlığına tahsisi kararlaştırıldı.

Toplantıda, Varsak'taki yaklaşık 400 hektarlık alanın tarım dışı kullanılabilmesi, yol, yerleşim alanı olarak ayrılabilmesi için Toprak Koruma Kurulu'ndan tarım dışı kullanım amaçlı kararın ve İçişleri Bakanlığından kamu yararı kararının alınması talebi oybirliğiyle meclisten geçti.

Tütüncü, çok bereketli bir meclis toplantısı yaptıklarını belirterek, alınan kararların Kepez ve Kepezlilere hayırlı olmasını diledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement