Kepez Projelerini Türkiye'ye Tanıtıyor - Son Dakika
Yerel

Kepez Projelerini Türkiye'ye Tanıtıyor

Kepez Projelerini Türkiye\'ye Tanıtıyor

Kepez Belediyesi projelerini Anfaş City Expo 4.Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'nda bütün Türkiye'ye tanıtıyor.

18.04.2013 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi projelerini Anfaş City Expo 4. Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'nda bütün Türkiye'ye tanıtıyor.

Kepez Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve ANFAŞ işbirliğinde düzenlenen 4. Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda tanıtım standı açtı.

Stantta, Antalya'ya prestij kazandıran içerisinde masal parkı olan Kepezpark Varsak Park, Antalya'nın ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzu, 2 bin kişilik çok amaçlı Mimar Sinan Kongre ve Sergi Sarayı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi ve 3 bin seyirci kapasiteli Arif Nihat Asya projelerinin maketleri sergileniyor. Bu yatırımlarla birlikte, fen işlerinde, park ve bahçelerde, sağlıkta, sporda, kültürde ve sosyal alanlarda yapılan yatırımların tanıtımı da görsel ve yazılı materyallerle yapılıyor. Standı ziyaret edenler, belediyenin aylık yayın organları olan Kepez Bülten'i ve Kültür Sanat Bülteni'ni dokunmatik ekranlı bilgisayar ortamında inceleyebiliyor. Türkiye'ye sağlık alanında örnek olan 65 yaş üzeri yaşlılara yönelik evde bakım sağlık hizmeti projesi de stantta tanıtılıyor.

PROTOKOL KEPEZ STANDINI GEZDİ

Antalya Expo Center'daki fuarın açılışına katılan Antalya Vali Yardımcısı Fuat Ergün, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve diğer protokol üyeleriyle stantları gezdi.

Başkan Tütüncü, daha sonra Kepez Belediyesi standında ağırladığı protokol üyelerini, 4 yılda yaptıkları yatırımlar ve yapacakları projelerle ilgili bilgilendirdi. Ziyaret sırasında Kepez Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi de bir gösteri yaptı. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Meclis Üyeleri Ayşe Güliz Yılman, Ramazan Eciş, Serhat Demir ve Zeki Çivik'le standı gezen Başkan Tütüncü, Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı'nda belediyelerin yaptıkları hizmetleri diğer belediyelerle paylaşma imkanı bulduğunu söyledi.

ESHAB-KEYİF KÜLLİYESİ HEDİYE EDİLDİ

Fuarda, belediyelere lojistik destek sağlayan firmaların da ürünlerini tanıttığını anlatan Başkan Tütüncü,

"4 yılda yapmış olduğumuz yatırımları, yapacak olduğumuz projeleri, şık ve güzel bir stantta tanıtımını yapıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaların başka belediyelere de ilham olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Tütüncü, meclis üyeleri ve bürokratlarıyla 19 Nisan'a kadar açık kalacak olan fuardaki belediyelerin ve firmaların stantlarını gezdi.

Kahramanmaraş Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan da stantlarını gezen Başkan Tütüncü'ye, Eshab-ı Keyif Külliyesi'nin yer aldığı bir fotoğraf hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Projelerini Türkiye'ye Tanıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement