Kepsut Belediyesinden Sokak Hayvanlarına Yiyecek - Son Dakika
Yerel

Kepsut Belediyesinden Sokak Hayvanlarına Yiyecek

Kepsut Belediyesinden Sokak Hayvanlarına Yiyecek

Kepsut Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle aç kalan sokak hayvanları için ilçenin belirli bölgelerine yiyecek bıraktı.

10.01.2015 10:58  Güncelleme: 11:02

Kepsut Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle aç kalan sokak hayvanları için ilçenin belirli bölgelerine yiyecek bıraktı.

Kepsut Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Konuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, kimsesiz ve yaşlı vatandaşların bakımlarına devam ettiklerini, oluşturdukları ekiple yol kenarlarındaki saçaklarda oluşan sarkıtları da tehlike oluşturduğu için temizlediklerini bildirdi.

Sokak hayvanlarını da unutmadıklarını ve onlar için ilçenin belirli bölgelerine yiyecek bıraktıklarını aktaran Konuk, şunları kaydetti:

"Hava sıcaklığının eksilerin altında olduğu bu kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan ve kar örtüsünün altında yiyecek arayan kuşlar için park ve bahçe alanlarında yiyecek bıraktık. Bu kış aylarında yoğun kar yağışı ile beyaz örtüyü bürünen park ve yeşil alanlarda yem bulmakta zorlanan kuşlara, kediler ve köpeklere belediye olarak destek veriyoruz. Kedi ve köpekler için topladığımız değişik gıdaları Kışla mevkisine bırakıyoruz." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepsut Belediyesinden Sokak Hayvanlarına Yiyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement