Keşan SYDV, 500 Kişiye Kurban Bayramı Yardımı Yapacak - Son Dakika
Yerel

Keşan SYDV, 500 Kişiye Kurban Bayramı Yardımı Yapacak

Keşan SYDV, 500 Kişiye Kurban Bayramı Yardımı Yapacak

Edirne'nin Keşan ilçesinde SYDV tarafından Kurban Bayramı'nda 500 aileye 50 bin TL tutarında bayram yardımı yapılacağı bildirildi.

09.10.2013 09:06

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kurban Bayramı'nda 500 aileye 50 bin TL tutarında bayram yardımı yapılacağı bildirildi.

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, yaptığı açıklamada, Keşan SYDV tarafından 500 aileye 100'er TL bayram yardımı yapılacağını söyledi. Keşan Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Dınkırcı, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Belde, Mahalle ve Köy Muhtarları koordinasyonu ile tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Kurban Bayramı yardımı yapılacaktır.

İlçemiz belde ve köylerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere toplam 50.000TL, her ihtiyaç sahibi vatandaşımıza 100TL olmak üzere, 500 kişiye Kurban Bayramı Yardımı yapılması konusu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetince karar altına alınmıştır.

Konuyla ilgili olarak tanzim edilen ödeme cetvelleri ilgili banka şubesine gönderilmiş olup, 09 Ekim Çarşamba gününden itibaren ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ilgili banka şubesine giderek paralarını alacaklardır" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan SYDV, 500 Kişiye Kurban Bayramı Yardımı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement