Kılıçaslan Kurumları'ndan Akıl Oyunları Sergisi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kılıçaslan Kurumları'ndan Akıl Oyunları Sergisi

12.04.2013 16:00  Güncelleme: 16:07

Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan İstikbal, Akansu ve Yelkenoğlu Koleji öğrencileri Kayseri AVM'de Akıl Oyunları sergisi açtı.

Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan İstikbal, Akansu ve Yelkenoğlu Koleji öğrencileri Kayseri Forum AVM'de Akıl Oyunları sergisi açtı.

Açılış Kurdelesı İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak, Talas Kaymakamı Sefer Yılmaz, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal ve diğer davetliler tarafından kesilen Akıl Oyunları sergisinde dönüşümlü olarak yaklaşık beş yüz öğrenci zihin gelişimine yönelik gösteriler sunuyor.

Sergiyi gezen misafirlerle eğlence atmosferinde yarışmaların da yapıldığı etkinlik 3 gün süreyle açık kalacak.

Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, kurumları bünyesindeki 3 ilköğretim okulunda ve Viladet ve Miraboğlu Çocuk Akademileri'nde akıl oyunları dersinin seçmeli olarak verildiğini ve öğrencilerin bu tür halka açık etkinliklerle pratik yapma imkanı bulduklarını dile getirdi.

Genel Müdür Köksal, erken yaşta başlattıkları akıl oyunları dersinin öğrencilerinin zihin gelişiminde çok önemli olduğunun altını çizdi. - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kılıçaslan Kurumları'ndan Akıl Oyunları Sergisi - Son Dakika


Advertisement