Kiraz Belediyesi'nden Dördüncü 23 Nisan Çocuk Şenliği - Son Dakika
Yerel

Kiraz Belediyesi'nden Dördüncü 23 Nisan Çocuk Şenliği

Kiraz Belediyesi\'nden Dördüncü 23 Nisan Çocuk Şenliği

Kiraz Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri, bu yıl Mustafa Kemal Atatürk Rekreasyon Alanı Önü'nde yapılacak.

19.04.2013 07:26

Kiraz Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri, bu yıl Mustafa Kemal Atatürk Rekreasyon Alanı Önü'nde yapılacak.

Kiraz Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bu yıl dördüncüsünü düzenlediği çocuk şenliğinde; çocukların doyasıya eğlenebilmesi için 23 Nisan Salı ve 24 Nisan Çarşamba günleri saat 10.00 ile 17.00 arasında Mustafa Kemal Atatürk Rekreasyon Alanı Önü'nde şişme oyuncaklar kurulacak.

Tahta bacak, palyaço, kukla gösterilerinin yer alacağı etkinlikte, 24 Nisan Çarşamba Günü, saat 16.00'da Mustafa Kemal Atatürk Rekreasyon Alanı Amfi tiyatroda, İzmir Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu sahne alarak, şarkılarıyla renk katacak.

Tüm etkinliklerin ücretsiz olduğu şenlikte, şişme çocuk parkları, zıp zıp, miniklerin dünyası, canlı langırt, dev kay kay, sumo güreşleri oyuncakları yer alacak. Şenliklerde ayrıca balon ve pamuk şekeri de hediye edilecek

Belediye Başkanı İsmet Korkmaz tüm çocukların doyasıya bir bayram geçirmelerini ve bu çok özel bir gün olan 23 Nisan Ulusal Egemen ve Çocuk Bayramı'nın, anılarında mutluluk dolu hatıralar şeklinde kalması için çalıştıklarını vurgulayarak, 23 Nisan ve 24 Nisan günlerinde düzenlenecek olan şenliğine tüm çocukları ve ruhu hala çocuk olanları davet etmekten çok mutlu olduğunu söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz Belediyesi'nden Dördüncü 23 Nisan Çocuk Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement