Kırıkkale'de Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi

Kırıkkale\'de Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi

Kırıkkale Valisi Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Bahşılı'da bulunan tekstil fabrikalarını ziyaret etti.

07.02.2014 16:15  Güncelleme: 16:14

Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Gönül Elçileri projesi kapsamında düzenlenen "Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi" kapsamında Bahşılı ilçesinde bulunan tekstil fabrikalarını ziyaret etti.

İlksen Kolat ve beraberindeki Vali Yardımcısı Rıfat Ata'nın eşi Döndü Ata, Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Selbihan Eren ilçede bulunan tekstil fabrikalarını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldılar.

Kolat, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, tekstil fabrikalarının çalışma şartlarını, ürünlerin kalitesini ve markalı ürünleri yakından inceleyerek, kadın işçiler ile bir süre sohbet etti.

Fabrikalardan Kırıkkale için istihdam sağlamalarından dolayı memnun olduklarını, bu sayede çalışanların ailelerine katkı sağlamasına vesile olduklarını belirten Kolat, özellikle kadınlara yönelik istihdam alanları oluşturmalarından dolayı fabrika sahiplerine teşekkür etti.

Fabrika yetkilileri de Kırıkkale'ye daha çok istihdam sağlayacaklarını kaydettiler. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement