Kırkağaç Metem Maden Şehitlerini Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Kırkağaç Metem Maden Şehitlerini Unutmadı

Kırkağaç Metem Maden Şehitlerini Unutmadı

Kırkağaç Mesleki Teknik Eğitim Merkezi(METEM) öğrencileri, Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerini düzenledikleri etkinliklerle andılar.

01.06.2014 09:58

Kırkağaç Mesleki Teknik Eğitim Merkezi(METEM) öğrencileri, Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerini düzenledikleri etkinliklerle andılar.

Vefat eden maden şehitlerinin tutulduğu soğuk hava deposuna en yakın okul olarak, acıyı bir bir yüreklerinde hisseden öğrencilerin hazırladıkları etkinlikler kapsamında, lokma hayrı düzenlenirken, şehitlerin anısına mevlit okutuldu ve din öğretmenleri öncülüğünde 12 hatim indirildi.

METEM öğrencileri ayrıca, önce şehit kabirlerini daha sonra ise şehit ailelerinin evlerini ziyaret ettiler.

Kırkağaç METEM konferans salonunda düzenlenen lokma hayrına Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, İlçe Mili Eğitim Müdürü Adem Yalçınkaya, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Uysal, İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Sönmez, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Mustafa Ertek "Öğretmen ve öğrencilerimiz katkılarıyla lokma hayrı düzenledik. Mevlit okutuyoruz. Mezar ve aile ziyaretlerimiz gerçekleştirildi. Yine okulumuzda din bilgisi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından 12 hatim indirildi. Ben hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize bu anlamlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırkağaç Metem Maden Şehitlerini Unutmadı - Son Dakika


Advertisement