Kırklareli'de, Engelli Çocuktan 2 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'de, Engelli Çocuktan 2 Gündür Haber Alınamıyor

Kırklareli\'de, Engelli Çocuktan 2 Gündür Haber Alınamıyor

AFAD, babasıyla hayvan otlatmaya giderken kaybolan 13 yaşındaki zihinsel engelli çocuğun bulması için çalışmalarını sürdürüyor.

14.06.2014 17:58

Kırklareli'de, babasıyla hayvan otlatmaya giderken kaybolan 13 yaşındaki zihinsel engelli çocuktan, 2 gündür haber alınamıyor.

Düzorman köyünde babası Mahmut Aktürk ile 12 Haziran Cuma günü hayvan otlatmaya giden Fatih Aktürk'ün kaybolması üzerine dün arama çalışmalarını başlatan Kırklareli Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), ekipleri bölgede arama çalışmalarını sürdürüyor. Köylülerin de destek verdiği arama çalışmalarında herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Kayıp çocuğun amcası Nejdet Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeğeninin hayatından endişe duyduğunu söyledi. Yeğeninin kaçırıldığını iddia eden Aktürk, ekiplerin her yeri aradığını fakat bir sonuç alamadıklarını kaydetti.

Yetkililerden yardım beklediklerini ifade eden Aktürk, "Yeğenim yürümeyi çok sevmez. Köyden çok fazla uzağa gitmez. Ben kaçırıldığını düşünüyorum. Yetkililer bu yönde çalışma yapmalılar. Artık yaşadığını düşünmüyorum. En azından bir mezarı olsun. Gönül yangınımız artık sönsün. Yeğenin kaybolmamıştır, kaçırılmıştır".

AFAD ekiplerinin arama çalışmalarını yarın da sürdüreceği bildirildi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'de, Engelli Çocuktan 2 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement