Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Temmuz Ayı toplantısı, Vali Esengül Civelek Başkanlığı’nda Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü’nde yapıldı.

27.07.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Temmuz Ayı toplantısı, Vali Esengül Civelek Başkanlığı'nda Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü'nde yapıldı.

Toplantıda, İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından 2016 yılı ilk 6 ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirilerek, 2016 yılında yapılması planlanan faaliyetler ele alındı.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Aksoy, işsizliğin azaltılmasına yönelik olarak yürütülen aktif iş gücü piyasası programlarından mesleki eğitim kursları ile istihdam garantili iş gücü yetiştirme çalışmaları projesi kapsamında yürütülen faaliyetler ile işsiz olan dezavantajlı grupların istihdama katılmalarının sağlanmasına yönelik faaliyetler, toplum yararına programlar, işsizlik sigortası ile ilgili çalışmalar hakkında ve işbaşı eğitim programları ile ilgili bilgiler verdi.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek Başkanlığında gerçekleşen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu temmuz ayı toplantısına, Kırklareli Üniversitesi Rektör V. Bülent Şengörür, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Asım, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Ticaret Borsası Başkanı Turan Altınel, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ruhan Altınel, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muzaffer Akgül, KOSGEP Şube Müdürü Mahmut Özkaya, Organize Sanayi Bölge Müdürü Gültekin Hadi, Kültür ve Turizm Müdürü Necmi Asan, Trakya Kalkınma Ajansı Koordinatörü Şenay Çekiç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, HAK-İŞ Konfederasyonu İl Temsilcisi Vedat Erkan Koç, TİSK İl Temsilcisi Mustafa Ciğercioğlu ve TÜRK-İŞ Temsilcisi Ufuk Yaratan katıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement