Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli Belediye binası yenileniyor.

06.11.2014 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, belediye hizmet binasının dış cephesinin modernize edildiğini söyledi.

Kesimoğlu, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan yeni çalışmalar sonrası hizmet binasının yeni bir görüntüye kavuşacağını belirtti.

Kırklareli'ni geliştirmek, modernleştirmek ve daha güzel bir hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Kesimoğlu, şöyle konuştu:

"Hizmet binamızın dış cephesini iyileştirmek ve modern bir hale getirebilmek amacıyla çalışmalarımızı başlattık. Belediye hizmet binasının dış cephe kaplama çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız. Yapacağımızın işin bize maliyeti  43 bin 716 lira olacaktır. Çalışmaların sonunda Kırklareli Belediyesi hizmet binası daha şık, daha kurumsal görünüme kavuşacak."

Yol yapım çalışmaları

Kırklareli Belediyesi, yol yapım çalışmalarını sürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Karahıdır Mahallesi Okul Yolu Sokak ve Waldorf ile Eriklice caddelerinde  başlatılan çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, çalışmaların en kısa sürede sona ereceği ifade edildi.

Vali Civelek'ten ziyaret

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Kırklareli Ticaret Borsasını (KTB) ziyaret etti.

KTSO Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ile KTB Başkanı Turhan Altıntel ile görüşen Vali Civelek, kent hakkında bilgi aldı.

Civelek, Kırklareli için el ele vererek çalışacaklarını kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement