Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Bir İlk - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Bir İlk

Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Bir İlk

Kırşehir ADSM ocak ayından itibaren modern ve tam donanımlı yeni binasında hizmet verirken yeni binada 'İmplant Tedavisi' başladı.

07.03.2014 11:19  Güncelleme: 11:21

Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Ocak ayından itibaren modern ve tam donanımlı yeni binasında hizmet verirken yeni binada 'İmplant Tedavisi' başladı.

Uzman Çene Cerrahisi Hekimi eşliğinde, Başhekim Dr. Sabri Yılmaz ve merkezin diş hekimlerinin katılımıyla bir hastada ilk kez implant tedavisine başlandı.

İmplant tedavisi yapılan hastaya 3 (üç) aylık uyum ve iyileştirme sürecinden sonra protezi yapılacağı öğrenildi.

Yapılan tedavi hakkında açıklama yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mehmet Öncel, "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz bu yılın başında yeni binasına taşındı ve Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla açılışı yapılarak Kırşehirli hemşerilerimize hizmet vermeye başladı.

Bu tam donanımlı yeni merkezimizde, yeni uygulamalarında yapılmasını istedik. Bu kapsamda merkezimizin Başhekimi Dr. Sabri Yılmaz'ın da çabalarıyla ilk kez İmplant tedavisi yapılmaya başlandı ve bundan sonra da devam edecek.

Bu uygulamayı yapan ekibe teşekkür ediyorum. Tüm amacımız Kırşehirli hemşerilerimize birliğimize bağlı 4 Hastanede en üst düzeyde sağlık hizmeti vermektir. ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement