Kırşehir'e Yeni İki Televizyon Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'e Yeni İki Televizyon Kuruluyor

Kırşehir\'e Yeni İki Televizyon Kuruluyor

Kırşehir'de kurulu bulunan Radyo Cadde Türk ve Radyo Ses Anonim Şirketi, Kırşehir'de 3.ve 4.TV kurulmasına ilişkin RTÜK'ün yaptığı ihaleye katıldı.

02.07.2013 13:28

Kırşehir'de kurulu bulunan Radyo Cadde Türk ve Radyo Ses Anonim Şirketi, Kırşehir'de 3. ve 4. TV kurulmasına ilişkin RTÜK'ün yaptığı ihaleye katıldı.

Kırşehir'de yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ahi TV ve Kırşehir TV (KTV) ile birlikte Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun düzenlediği açık ihaleye katılan Kırşehir24 Kırşehir'de 2 ayrı televizyon kuracak. RTÜK'ün geçtiğimiz aylarda yaptığı, ' Kırşehir'de yeni televizyon kurulumu sağlanacak. İhaleye sadece mevcut radyo ve televizyonlar girebilecek ' ilanının ardından, Radyo Cadde Türk ve Radyo Ses Anonim Şirketlerinin sahibi ve aynı zamanda Kırşehir24 Genel Yayın Yönetmeni Alpaslan Demirbaş, Ahi TV ve KTV ile birlikte Kırşehir'de hem karasal hem sayısal (dijital) yayın yapacak.

RTÜK'ün Bilkent'de bulunan binasında gerçekleşen ihaleye Radyo Cadde Türk A.Ş. ve Radyo Ses A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Demirbaş Ahi TV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eraslan ile KTV Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akkuş da katılırken ihalede her bir televizyon için 60 bin lira teklif veren Alparslan Demirbaş, 2 ayrı televizyon için toplam 120 bin lira ödeyecek. Sıralama ihalesinde Radyo Cadde Türk A.Ş. birinci sırada yer alırken Cadde Türk'ün ardından sırasıyla KTV, Ahi TV ve Radyo Ses yer aldı.

İhale sonrasında kurulacak yeni televizyonların isimleri KANAL40 ve KIRŞEHİR24 TV olarak belirlenirken İhale sonucu RTÜK'ün resmi web sitesinden duyuruldu. 15 gün içerisinde ihale kesinleşecek ve televizyon yayını için gerekli hazırlıklar yapılacağı öğrenildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir'e Yeni İki Televizyon Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement