Kırşehirspor'un Kaynak Sorunu Çözümleniyor - Son Dakika
Yerel

Kırşehirspor'un Kaynak Sorunu Çözümleniyor

Maddi sorunlar nedeniyle Bölgesel Amatör Lig'de (BAL Ligi) zor günler geçiren Kırşehirspor'a, Belediye Başkanı YAşar Bahçeci, 100 bin liralık bir kaynak aktarılacağını söyledi.

13.01.2012 11:41

Maddi sorunlar nedeniyle Bölgesel Amatör Lig'de (BAL Ligi) zor günler geçiren Kırşehirspor'a, Belediye Başkanı YAşar Bahçeci, 100 bin liralık bir kaynak aktarılacağını söyledi.

Başkan Bahçeci, Kırşehirspor'un içinde bulunduğu maddi sorunları aşmak için çalışma yaptıklarını ifade etti.

Bahçeci, açıklamasında şunları kaydetti:

"Kırşehirsporumuz bizim her şeyimiz. Ancak geçmiş yıllarda kötü yönetilmesi nedeniyle 2. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e kadar düştü. Biz her dönem, her yönetime elimizdeki imkanlar çerçevesinde yardımcı olduk. Bugün de oluyoruz. Futbolcularımızın yiyecek, ısınma, elektrik, su gibi ihtiyaçlarını belediye olarak biz karşılıyoruz. Kırşehirspor'un bugün içinde bulunduğu maddi sorunları çözümlemek için geçtiğimiz hafta Valimiz, Milletvekillerimiz ve İl Genel Meclisi Başkanımızla bir araya geldik ve neler yapabiliriz bunu değerlendirdik. Jeotermal şirketimizden, oda ve diğer kurum ve kuruluşlarımızdan 100 bin liralık bir kaynak oluşturduk. Bu kaynakla Kırşehirspor futbolcularına ödeme yapabilecek, yeni transfer yaparak daha güçlü olacaktır. Herkesin karınca kararınca Kırşehirspor'a destek vermesini istiyoruz."

- KIRŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehirspor'un Kaynak Sorunu Çözümleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement