KMÜ Rektörü Sabiha Gökçen Ortaokulu'nda - Son Dakika
Yerel

KMÜ Rektörü Sabiha Gökçen Ortaokulu'nda

KMÜ Rektörü Sabiha Gökçen Ortaokulu\'nda

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Sabiha Gökçen Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Gavgalı, öğretmenlere ve öğrencilere eğitimin önemini vurguladı.

08.12.2023 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Sabiha Gökçen Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

Sabiha Gökçen Ortaokulunu ziyaret eden Rektör Gavgalı, öğretmenler ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Rektör Gavgalı öğretmenlere hitabında, "Hepimiz eğitimin bir parçasıyız. Önemli olan hepimizin ortak bir paydada buluşarak çalışması ve gayret göstermesidir. Bir çocuğumuzun, bir gencimizin hayatına dokunursak bu bizim için en büyük mutluluk olacaktır" dedi.

Öğrencilerle de bir süre sohbet eden ve gelecekleriyle ilgili beklentilerini dinleyen Rektör Gavgalı, öğrencilere kendi hayat hikayesinden ve mesleki tecrübelerinden de bahsetti. Öğrencilerin kendilerini önce ortaöğretime, ardından ise yükseköğretime tam olarak hazırlamaları gerektiğini ifade eden Rektör Gavgalı, düzenli şekilde ders çalışmanın ve kitap okumanın önemine vurgu yaptı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KMÜ Rektörü Sabiha Gökçen Ortaokulu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement