Kocaeli'de Kapkaç ve Taciz İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kocaeli'de Kapkaç ve Taciz İddiası

10.02.2013 14:32

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir öğrencinin kapkaç yöntemiyle cep telefonunu çaldıktan sonra tacizde bulunduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir öğrencinin kapkaç yöntemiyle cep telefonunu çaldıktan sonra tacizde bulunduğu iddia edilen kişi gözaltına alındı.

İzmit Asayiş Büro Amirliği ekipleri, müşteki S.Ö'nün (24) bir süre takip edildikten sonra kapkaç yöntemiyle 2 bin TL değerindeki cep telefonunun çalındığı ve tacize uğradığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yapılan çalışma kapsamında çalınan cep telefonun farklı kişilere satıldığını belirleyen ekipler, alınan ifadeler sonucunda O.Ö'nün (24) olaya karıştığını tespit etti.

Harekete geçen ekipler, şüpheliyi İzmit'te gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Bu arada, çalınan cep telefonunu ele geçiren İzmit Asayiş Büro Amirliği ekipleri, müşteki S.Ö'ye cep telefonunu teslim etti.

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli'de Kapkaç ve Taciz İddiası - Son Dakika


Advertisement