Kocasinan'da 3'ü Bir Arada İhale - Son Dakika
Yerel

Kocasinan'da 3'ü Bir Arada İhale

Kocasinan\'da 3\'ü Bir Arada İhale

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Mahzemin'e fırın, Şeker ve Dadağı Mahallesi'ne umumi tuvalet yapımı için ihale yapacaklarını söyledi.

07.08.2012 14:28

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Mahzemin'e fırın, Şeker ve Dadağı Mahallesi'ne umumi tuvalet yapımı için ihale yapacaklarını söyledi.

Belediyelerin görevinin vatandaşın hayatını kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız," Mahallenin ve vatandaşın gerçek ihtiyacı neyse tespit edip, yapıyoruz. İsrafsız bir belediye anlayışını uyguladığımız için ihtiyaç duyulmayan, vatandaşın istemediği, kullanmayacağı bir işi hizmet olsun, bu da bulunsun diye yapmayız" dedi.

Başkan Bekir Yıldız, şehrin tamamını ilgilendiren ve herkesin kullandığı hizmetler olduğu gibi her mahallenin de kendine has ihtiyaç duyduğu hizmetlerin bulunduğuna dikkat çekerek,"Mahzemin Mahallesi'ne geçen aylarda yaptığımız ziyarette vatandaşımız bizden fırın istedi. Biz de hemen çalışma yaparak ekmek ve unlu mamül üretimi yapacak nitelikte bir fırın yapılması için proje hazırladık. Hemen ihalesini yapacağız. Dadağı Mahallesi'yle Şeker Fabrikası arka girişinde kamyoncu esnafı ve buradaki camiye gelenler için abdesthane, lavabo ve tuvalet yaptıracağız. Bu 3 hizmeti bir ihaleyle 8 Ağustos 2012 Çarşamba günü 14.30'da Toplantı Salonu'nda yapacağız" şeklinde bilgiler verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocasinan'da 3'ü Bir Arada İhale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement