Koçberber, Pozantı'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Koçberber, Pozantı'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Koçberber, Pozantı\'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Adana İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber, İl Özel İdaresi'nce Pozantı ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

10.04.2013 16:26

Adana İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber, İl Özel İdaresi'nce Pozantı ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Koçberber, ilçedeki incelemeler kapsamında Pozantı Zafer Sabancı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen değerlendirme toplantısında, İlçe Kaymakamı Kürşat Özdemir, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi Daire Başkanları ve ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Pozantı'da geçmiş yıllarda yapılan ve 2013 yılında yapılması planlanan çalışmaların ayrıntılarıyla ele alındığı toplantıda konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Koçberber, "İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği olarak Adana'mıza hizmet etmek için her bölgemizi ayrı ayrı ziyaret ederek, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla görüşüp onların sorunlarını, taleplerini dinliyoruz. Pozantı ziyaretimizde de hem yapılan çalışmaları inceledik, hem de muhtarlarımızı dinledik, taleplerini aldık. İlçemize önümüzdeki dönem nasıl daha iyi hizmet edebiliriz noktasındaki çalışmalarımız devam ediyor. İdaremizin hizmet alanına giren konularda sorunları çözmeye, talepleri karşılamaya çalışacağız" dedi.

Toplantıda söz alan Kamışlı Köyü Muhtarı ve aynı zamanda Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öner, toplantının vatandaşa verilen önemi ve sorunların çözümlenmesindeki duyarlılığı gösterdiğini söyledi. İl Özel İdaresi'nin geçmiş yıllarda yaptığı hizmetler ile içinde bulunduğumuz dönem karşılaştırıldığında, hizmetlerin hem kalite hem sayısal açıdan arttığını söyledi. Önceki dönemlerde İl Özel İdaresi'nin yönetici kadrolarına ulaşmanın zor olduğunu, ancak bu dönemde İl Özel İdaresi yöneticilerinin hizmet yapılan yere kadar gelerek hizmet alanını incelemesi, sorunları talepleri yerinde çözmeye çalışmasının, yöre halkını ziyadesiyle memnun ettiğini belirtti ve teşekkür etti.

Daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Koçberber ve beraberindeki heyet, köylerin, başta içme suyu ve ulaşım olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarının çözümlenmesi konusunda görüş alış verişinde bulunulmasının ardından, Pozantı'da İl Özel İdaresi'nce yaptırılan 250 kişilik Spor Salonu yerinde incelendi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koçberber, Pozantı'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement