Komutanlara Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Komutanlara Veda Yemeği

Komutanlara Veda Yemeği

Ağrı Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü tarafından İl Jandarma Komutanı Albay Hakkın Çetin ve Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Ceylan Yaman'a veda yemeği verildi.

03.07.2013 12:26

Ağrı Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü tarafından İl Jandarma Komutanı Albay Hakkın Çetin ve Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Ceylan Yaman'a veda yemeği verildi.

Ağrı Polisevi'nde düzenlenen yemeğe Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Buker, Başsavcı Hüsnü Hakan Yağız, Adalet Komisyonu Başkanı Hamdi Vural, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Arslan, İl Jandarma Komutanı Hakkı Çetin, Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, vali yardımcıları ve kurum müdürleri katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Jandarma Komutanı Çetin, Ağrı'nın kendisi için özel bir yeri olduğunu belirtti. Çetin, "Hem kurumlarımızla iyi bir diyalog içerisinde çalıştık hem de halkımızla iyi diyaloglarımız oldu. Bu da çalışmalarımızda başarılı sonuçlar elde etmemizi sağladı. Bu süre içerisinde güzel dostluklar kurduk ve umuyorum bundan sonra da devam edecek. Gittiğimiz yerde de Ağrı hep kalbimizde olacak. Herkesten helallik diliyorum" dedi.

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan ise, bir ili en iyi şekilde yönetme yolunun kurumlar arasındaki iyi iletişim ve işbirliğini sağlamaktan geçtiğini söyledi. Vali Tekinarslan, "Bu şekilde devletin vatandaşına hizmeti sağlıklı bir şekilde gerçekleşir. Aynı zamanda devlet ve vatandaş ilişkisini de kuvvetlendirir, güven ortamını sağlar. Ağrı'da bunu büyük ölçüde gerçekleştirdik. Bu da kurumlarımızın ve idarecilerimizin gayretiyle oldu. Bugün yaklaşık bir yıldır birlikte çalıştığımız Jandarma Komutanımızı uğurluyoruz. Geçen süre içerisinde bahsettiğimiz gibi güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Başarılı çalışmalarına şahit olduk. Ben buradaki çalışmalarından dolayı kendisini hem kutluyor hem de teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonraki görev yerinde de başarılı çalışmalarını sürdürür. Buna da inancımız tamdır. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyorum. Aynı düşünce ve temennilerle Özel Harekat Tabur Komutanımız Ceylan Yaman'a da hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan ve İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun tarafından atamaları yapılan İl Jandarma Komutanı Albay Hakkın Çetin ve Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Ceylan Yaman'a hediye ve plaket verildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Komutanlara Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement