Konak'ta İşyerlerine Ramazan İçin Saat Düzenlemesi - Son Dakika
Yerel

Konak'ta İşyerlerine Ramazan İçin Saat Düzenlemesi

06.07.2013 12:17

Sıcak yaz günleri ve Ramazan nedeniyle Konak Belediyesi sınırları içinde yer alan; kahvehane, pastane, lokanta, restoran, internet ve oyun salonu, pide salonu, çay ocağı, tekel, büfe, kebapçı gibi iş yerlerinin kapanış süresi uzatıldı.

Sıcak yaz günleri ve Ramazan nedeniyle Konak Belediyesi sınırları içinde yer alan; kahvehane, pastane, lokanta, restoran, internet ve oyun salonu, pide salonu, çay ocağı, tekel, büfe, kebapçı gibi iş yerlerinin kapanış süresi uzatıldı.

Belediye sınırları içinde yer alan; kahvehane, pastane, lokanta, restoran, internet ve oyun salonu, pide salonu, çay ocağı, tekel, büfe, kebapçı gibi iş yerlerinin kapanış süresi belediye encümeninin aldığı kararla 02.00'ye kadar uzatıldı. 01 Haziran tarihinde başlayan uygulama 30 Eylül tarihine kadar sürecek. Ramazan ayı süresince de belirtilen iş yerlerinin saat 05.00'e kadar açık kalmasına karar verildi.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir'in turizm kenti olması nedeniyle kente gelen turistlerin ve vatandaşların tatil aylarını kapsayan süre içinde daha iyi ve kaliteli vakit geçirebilmeleri nedeniyle iş yerlerinin kapanma saatlerini 02.00'ye kadar uzattıklarını belirtti.

Başkan Tartan, Ramazan ayının sıcak yaz aylarına denk gelmesi nedeniyle dışarıda sahur yapmak isteyen vatandaşların göz önünde bulundurulduğunu ifade ederek, 09 Temmuz ile 30 Eylül tarihleri arasında saat 05.00'e kadar bahsi geçen iş yerlerinin açık kalacağını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konak'ta İşyerlerine Ramazan İçin Saat Düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement