Konaklı Muhtarların da Meclisi Var - Son Dakika
Yerel

Konaklı Muhtarların da Meclisi Var

Konaklı Muhtarların da Meclisi Var

Konak Kent Konseyi İzmir'de bir ilki gerçekleştirerek kendi çatısı altında Muhtarlar Meclisi oluşturdu.

01.05.2013 11:06

Konak Kent Konseyi İzmir'de bir ilki gerçekleştirerek kendi çatısı altında Muhtarlar Meclisi oluşturdu. Konak ilçesine bağlı muhtarlıklar tarafından oluşturulan meclis bünyesinde yapılacak çalışmalar sayesinde muhtarlar arasında işbirliğinin sağlanması hedefleniyor.

Konaklı muhtarlar kendi aralarında seçtikleri 11 kişilik yürütme kurulu ile vatandaşların hak ettikleri hizmetleri daha hızlı ve etkin bir şekilde vermeyi amaçlıyorlar. Yürütme kurulu şu isimlerden oluştu: Aziziye Mahalle Muhtarı İbrahim Pamuk, Kılıçreis Mahalle Muhtarı Yücel Mumcular, Akın Simav Mahalle Muhtarı Hatice Gazezoğlu, Millet Mahalle Muhtarı Şener Doğan, Akarcalı Mahalle Muhtarı Şükrü Keskin, Duatepe Mahalle Muhtarı Muharrem Koç, Güzelyalı Mahalle Muhtarı Nedim Altan, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Gülay Pekcan, Namık Kemal Mahalle Muhtarı İbrahim Cebeci, Güneşli Mahalle Muhtarı Özen Yanık, Kosova Mahalle Muhtarı Reşit Gezginci.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, göreve geldiği günden beri Konak Kent Konseyi ve muhtarlarla sıkı bir işbirliği oluşturduklarını ifade ederek; Kent Konseyi bünyesinde kurulan Muhtarlar Meclisi'nin bu işbirliğini daha da güçlendireceğini dile getirdi. "Hepimiz Konak'ın geleceği için çalışıyoruz" diyen Başkan Tartan, her gün vatandaşlarla iç içe ve belediyeler arasında köprü görevi gören muhtarların çok önemli bir hizmeti yerine getirdiklerini söyledi.

Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu ise muhtarlık kurumunun belediyelerden daha eski olduğunu belirterek; "Muhtarlarımız ellerinde bütçeleri olmadan, vatandaşlara tek başlarına büyük özveriyle hizmet ediyorlar. Kent Konseyi bünyesinde oluşturduğumuz Muhtarlar Meclisi ile tüm Konaklılara daha çağdaş hizmet vermeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

(HK)

01.05.2013 10: 56: 38

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konaklı Muhtarların da Meclisi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement