Konya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kaya, Basınla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Konya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kaya, Basınla Buluştu

Konya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hüsnü Murat Kaya, bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

16.05.2014 15:28

Konya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hüsnü Murat Kaya, bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Tanıtım sonrası Dr. Kaya, Müdürlüğün sorumluluk alanları ve hizmetleri konularında basın mensuplarına bilgi verdi.

Halk sağlığının, hastalanmadan önce korunmasının gerektiğini belirten Dr. Kaya, ilk hedeflerinin bu olduğunu ve koruma sağlık hizmetleriyle bunun sağlandığını söyledi.

Kaya, sorumlu şubeler, birimler ve personelleriyle özverili bir şekilde Konya ve ilçelerinde hizmet verdiklerini, bu hizmetleri daha da geliştireceklerini belirtti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kaya, Basınla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement