Köprübaşı AK Parti Yeni İlçe Başkanı Göreve Hızlı Başladı - Son Dakika
Yerel

Köprübaşı AK Parti Yeni İlçe Başkanı Göreve Hızlı Başladı

Köprübaşı AK Parti Yeni İlçe Başkanı Göreve Hızlı Başladı

Köprübaşı Ak Parti yeni İlçe Başkanı Muhammet korkmaz göreve hızlı başladıAk Parti Köprübaşı yeni İlçe başkanı emekli öğretmen Muharrem Korkmaz belediye başkanlığı secimleri icin gece gündüz demeden başkan adayı Zafer Mergen’in yanında çalışıyor.

30.01.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köprübaşı Ak Parti yeni İlçe Başkanı Muhammet korkmaz göreve hızlı başladı

Ak Parti Köprübaşı yeni İlçe başkanı emekli öğretmen Muharrem Korkmaz belediye başkanlığı secimleri icin gece gündüz demeden başkan adayı Zafer Mergen'in yanında çalışıyor.

İlçe Başkanı Korkmaz yaptığı açıklamada, "AK Parti olarak başkan adayımız ve partililer olarak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Partimize katılımlardan dolayı çok mutluyuz. Bu katılımlar ileriki günlerde daha artacak." dedi. Korkmaz seçim startını verdiklerini ve köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak ve ev ev dolaşacaklarını ifade ederek, "İlçemizdeki hemşerilerimizi hepimiz için ve çocuklarımızın kendi geleceği için AK Parti çatısı altında buluşmaya davet ediyorum. İlçemize çağ atlatmak, hizmetlerle donatabilmek için sizden görev bekliyoruz. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak, 30 Mart'ta AK Belediyecilik ile tanıştırmak için teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve partililerimizle el ele gönül gönüle çalışıyoruz."dedi. Korkmaz ve partililer ziyaret kapsamında, sanayi esnafının yanı sıra çarşı esnafını da ziyaret etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprübaşı AK Parti Yeni İlçe Başkanı Göreve Hızlı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement