ANKARA (İHA) – Kore Büyükelçisi Sang Kyu Lee, Ekim ayında Kore Meclis Başkanı'nın gerçekleştireceği ziyaret öncesinde tanışmak ve görüşlerini paylaşmak için Başkan Veysel Tiryaki'yi makamında ziyaret etti.
Ankara'daki büyükelçilikler, çeşitli kurum ve kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri tarafından yakından takip edilen ve çalışmaları ilgiyle izlenen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yabancı ülke elçilerinin de dikkatini çekiyor.
Başkan Tiryaki'nin fotoğraflar eşliğinde gösterdiği Altındağ'ın eski ve yeni haline ait portreler, Büyükelçi Lee'nin büyük ilgisini çekti. Başkan Tiryaki'nin tarihi ve kültürel değerlere verdiği değeri takdir ettiğini belirten Lee, Kore Meclis Başkanı'nın ziyareti esnasında Hamamönü'ne bir gezi düzenlemek istediklerini de belirtti. - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Kore Büyükelçisi, Başkan Tiryaki'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.