Kore Gazisi 88 Yaşındaki İzzet Gönül Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Kore Gazisi 88 Yaşındaki İzzet Gönül Hayatını Kaybetti

Kore Gazisi 88 Yaşındaki İzzet Gönül Hayatını Kaybetti

Milaslı Kore Gazisi İzzet Gönül, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

25.03.2017 17:11

Milaslı Kore Gazisi İzzet Gönül, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 88 yaşındaki Kore Gazisi İzzet Gönül'ün vefatı ile ilçede 27 Kore gazisi kaldığı bildirildi.

Bir süredir ileri yaşa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle İzan Özel Sağlık Hastanesinde tedavi gören Gönül, bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Gönül'ü hastanede Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban ziyaret etmişti.

Kore Gazisi İzzet Gönül, 2016'da gerçekleştirilen 19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları sırasında fenalaşmış, kendisine yardım etmek isteyenleri geri çevirerek törenin sonuna kadar ayakta beklemişti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kore Gazisi 88 Yaşındaki İzzet Gönül Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement