Korkuteli'nde Emirdağlı Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Emirdağlı Güven Tazeledi

Korkuteli\'nde Emirdağlı Güven Tazeledi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 48'inci Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Halil Emirdağlı güven tazeledi.

20.01.2014 11:50

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 48'inci Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Halil Emirdağlı güven tazeledi.

Murat Yılmaz'ın da aday olduğu seçimde çoğunluk desteği alan tecrübeli mevcut Başkan Halil Emirdağlı üyelerin güvenini tazeledi. Divan Başkanlığına Göller Bölgesi ve Isparta Kooperatifi Başkanı Ahmet Turhan, Başkan Vekilliğine Muratpaşa Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, Burdur Kooperatif Başkanı Metin Sipahi seçilirken, Katip Üyeliğine ise Osmankalfalar Köyü Muhtarı Ali Önal ve DP İlçe Başkanı Ahmet Gökalp seçildi. Murat Yılmaz'ın Divan Başkanlığı'na önerdiği Galip Memioğlu kabul edilmedi. Gündem maddelerinde yer alan gelir gider taplosu, bilanço ve tahmini bütçe oy birliği ile kabul edildi.

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Yönetim Asil Üyeler Halil Emirdağlı (Başkan),Osman Çöpelli, Ahmet Ümit Ertuğrul, İbrahim Destici, Musa Şeref. Yönetim Yedek Üyeler

Cafer Genç, Mehmet Sabancı, Fehmi Kuzu ,Ali Akman,Hüseyin Arı. Denetleme Kurulu Asil Üyeler İlhami Çivitçi,Mehmet Erken. Denetleme Kurulu Yedek Üyeler Ünal Şengün ve Mustafa Kızıllı." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Emirdağlı Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement