Kosb'deki İşletmelere İndirimli Su Sağlanması - Son Dakika
Yerel

Kosb'deki İşletmelere İndirimli Su Sağlanması

Kosb\'deki İşletmelere İndirimli Su Sağlanması

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSB) faaliyet gösteren işletmelerin kullandığı suyun ücretinde indirim sağlanması için çalışma yapacaklarını bildirdi.

19.11.2013 16:29

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSB) faaliyet gösteren işletmelerin kullandığı suyun ücretinde indirim sağlanması için çalışma yapacaklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, KOSB yönetim kurulu üyeleri ve yatırımcılar, Kozan Belediyesi İmar Limited Şirketi'nin ev sahipliğinde kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya katılan Belediye Başkanı ve KOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kazım Özgan'ın, sanayi bölgesinde faaliyet gösteren firmaların kullandığı su ücretlerinde indirime gidilmesi yönünde çalışma yaptıklarını kaydetti.

KOSB'un gelişmesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Özgan, belediye meclisinin yapacağı ilk toplantıda, firmaların şehir içme suyu şebekesinden kullandıkları suyun birim fiyatında indirim yapılmasını gündeme alacaklarını belirtti.

Toplantıya Kaymakam Avni Oral ile KOSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Kozan Ticaret Odası Başkanı Hilmi Baysal da katıldı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kosb'deki İşletmelere İndirimli Su Sağlanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement