Kosgeb Başkanı Biçer: " Bütçemiz Bu Yıl 3 Kat Arttı" - Son Dakika
Yerel

Kosgeb Başkanı Biçer: " Bütçemiz Bu Yıl 3 Kat Arttı"

Kosgeb Başkanı Biçer: " Bütçemiz Bu Yıl 3 Kat Arttı"

Karabük’te bir ziyaret gerçekleştiren Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer, işletmelere KOSGEB desteklerinden faydalanma çağrısında bulunarak,”Bu sene bütçemiz geçen yıla göre 3 kat arttı.

23.05.2016 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te bir ziyaret gerçekleştiren Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer, işletmelere KOSGEB desteklerinden faydalanma çağrısında bulunarak,"Bu sene bütçemiz geçen yıla göre 3 kat arttı. Bu sevindirici bir hadise bizim ve işletmeler için" dedi.

KOSGEB Başkanı Recep Biçer, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Karabük'e geldi. İlk olarak Karabük Valisi Orhan Alimoğlu'nu ziyaret eden Biçer, daha sonra Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan'ı da ziyaret eden KOSGEB Başkanı Recep Biçer, burada yaptığı konuşmada, işletmelere ne kadar çok destek verebilirlerse ülkeyi o kadar çok kalkındırmış olacaklarını söyledi.

"BÜTÇEMİZ 3 KAT ARTTI"

'Daha Fazla Ne Ne Yapılabilir' anlamında saha ziyaretlerinin olanca hızıyla devam ettiğin belirten Biçer, "Hükümetimizin güzel destekleri var. Sonuçta biz kaynağı hazineden alıyoruz. Bu sene bütçemiz geçen yıla göre 3 kat arttı. Bu sevindirici bir hadise bizim ve işletmeler için. Bunu yerli yerinde kullandırmak gerekiyor. Bunun içinde istişare anlamında neyi nasıl yapabiliriz?, özellikle yörelere özgü destekler geliştirebilir miyiz? sektöre özgü yeni destekler getirebilir miyiz? diye çalışmalarımız sürüyor. Dinamik bir KOSGEB, dinamik bir destek modeli üzerine sürekli çalışıyoruz. Türkiye genelinde yaklaşık 3 milyon civarında KOBİ var ve bu 3 milyon civarındaki KOBİ'mizi desteklemeye, ölçek atlattırmaya, Türkiye ekonomisine, istihdamına ve ihracatına katkıda bulunmaya gayret ediyoruz. Yereldeki paydaşlarımızın ne düşündüğü, hangi desteklere ihtiyaçları olduğu bizim merkezde yaptığımız çalışmaları yerelde yani yerinde bir şekilde tespit etmiş oluyoruz." dedi.

Özcan'dan çalışmaları hakkında bilgiler alan Biçer, daha sonra Karabük OSB'ye geçerek burada Çelikoğlu Demir Çeliği ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özçelik'ten çalışmaları hakkında bilgiler aldı. İşadamı Özçelik, Biçer ve beraberindekilere üretim tesislerini gezdirerek fabrika hakkında bilgiler verdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kosgeb Başkanı Biçer: ' Bütçemiz Bu Yıl 3 Kat Arttı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement