Kosovalı Bakan Marmaris'te Tedavi Gördü - Son Dakika
Yerel

Kosovalı Bakan Marmaris'te Tedavi Gördü

Tatilini geçirdiği Muğla'nın Marmaris ilçesinde rahatsızlanan Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, başvurduğu hastanede tedavi edildi.

14.08.2015 15:56

Tatilini geçirdiği Muğla'nın Marmaris ilçesinde rahatsızlanan Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, başvurduğu hastanede tedavi edildi.

İlçedeki bir otelde tatil yapan Yağcılar, kulağındaki şiddetli ağrı ve şişme şikayetiyle Marmaris Yücelen Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan muayenede kulak içerisinde şişme ve iltihap tespit edilen Yağcılar, hastanenin kulak burun boğaz polikliniğinde tedaviye alındı.

Yağcılar, uygulanan tedavinin ardından taburcu olarak tatiline devam etti.

Marmaris'te olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Yağcılar, hastalığı sırasında kendisine  yakın ilgi gösteren hastanenin doktorlarına ve çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kosovalı Bakan Marmaris'te Tedavi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement