Köyceğiz'de 2. Motosiklet Festivali Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz'de 2. Motosiklet Festivali Başlıyor

Köyceğiz\'de 2. Motosiklet Festivali Başlıyor

Köyceğiz'de ikincisi düzenlenecek olan ve dört gün sürecek Ege Yolcu Motosiklet Festivali, 22 Ağustos Perşembe günü başlıyor.

16.08.2013 01:17  Güncelleme: 08:32

Köyceğiz'de ikincisi düzenlenecek olan ve dört gün sürecek Ege Yolcu Motosiklet Festivali, 22 Ağustos 2013 Perşembe günü başlıyor.

Ege Yolcu 2 Motosiklet Festivali hakkında bilgi veren Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, "Ege Yolcu Dergisi ile birlikte belediyemizin ortaklaşa düzenlediği bu yıl ki 2.ni düzenleyeceğimiz Motosiklet Festivali'ne büyük bir katılım bekliyoruz. Şu anda gerek telefonla, gerek internet ortamında Türkiye'nin değişik illerinden çok sayıda motosikletçi bizimle irtibata geçmiş durumdadır. Etkinliğimizde 23 Ağustos Cuma akşamı dünyaca ünlü gitar virtüözü Asım Can Gündüz sahne alacak. 24 Ağustos Cumartesi günü ise, tüm Türkiye'nin severek ve beğenerek dinlediği Yeni Türkü Grubu Köyceğiz'e misafir oluyor. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz festival sadece Köyceğiz'in değil; tüm yörenin tanıtımına katkı sağlayacak. Nadir Şahin'le birlikte Ege Yolcu Grubu üyeleri arkadaşlarımız, bu konuda uzun zamandır sürdürdükleri çalışmalarını tamamladılar. Ben, gönlünde sevgi, doğa, barış ve kardeşlik duygusunu besleyen herkesi Köyceğiz'e davet ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz'de 2. Motosiklet Festivali Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement