'Köylerde Şenlik Var' Acıpayam'da - Son Dakika
Yerel

'Köylerde Şenlik Var' Acıpayam'da

\'Köylerde Şenlik Var\' Acıpayam\'da

'Köyde Şenlik Var' etkinliği Acıpayam ilçesine bağlı Çakır köyünde yapıldı.

06.06.2013 19:26

Denizli Valiliği, İl Genel Meclisi, Denizli İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen 'Köyde Şenlik Var' etkinliği Acıpayam ilçesine bağlı Çakır köyünde yapıldı.

Köylerde yaşayan çocukların da sosyal, kültürel etkinliklere ulaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen programa Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, İl Genel Meclisi üyeleri, öğrenciler ve köy halkı katıldı.

Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, yaptığı konuşmada, ilçeler bazında en fazla yatırımı Acıpayam'ın aldığını belirterek, "Okul, yol, su, köprü gibi hizmetler başta olmak üzere toplam 59 milyon liralık bir yatırım Acıpayam'ın belde ve köylerine geldi. Gelen hizmetlerden dolayı vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizi de memnun ediyor" dedi.

Çocuk oyunu, tiyatro, yarışmalar, palyaço gösterileri, animasyon gösterileri, şişme oyun parkları, langırt, dart, balo, pamuk şeker dağıtımı gibi faaliyetleri kapsayan etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Çakır Köyü Muhtarı Göksel Türk, etkinlik sayesinde köyde festival havası yaşandığını, şehirlerdeki oyun parklarının köylere getirilmesiyle çocukların  eğlendiklerini ifade etti - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Köylerde Şenlik Var' Acıpayam'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement