Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden Parke Taşı İhalesi - Son Dakika
Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden Parke Taşı İhalesi

Köylere Hizmet Götürme Birliği\'nden Parke Taşı İhalesi

Manisa Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğince, 85 köy için 32 bin 350 metrekare parke taşı alım ihalesi gerçekleştirildi.

28.06.2012 16:41

Manisa Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğince, 85 köy için 32 bin 350 metrekare parke taşı alım ihalesi gerçekleştirildi.

Manisa Vali Yardımcısı ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Necmettin Yalınalp başkanlığındaki ihale komisyonunda, encümen üyeleri Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Manisa İl Genel Meclis Üyesi Dursun Ali Yıldız, Orta Köy Muhtarı Mustafa Gürler, Halıtlı Köyü Muhtarı Mehmet Akbaş'ın yanısıra birlik Müdürü Şaban Çelik de katıldı.

Manisa İl Genel Meclisi Komisyon odasında gerçekleştirilen merkez 85 köye 32 bin 350 metrekare parke taşı ve bu taşların muhtarlara yerinde teslimi için yapılan ihaleye, Ay-Tekinler Beton Mamulleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi,

Nimtaş İnşaatTaahüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi ve Kanfil Beton Büz Sanayi Ticaret Limited Şirketi teklif verdi.

İhaleyi en düşük teklif veren Kanfil Beton Büz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Necmettin Yalınalp, " Manisa il genel meclisimizin aldığı kararla 2012 yılı KÖYDES projesinde yer alan 3 yüz 94 bin 350 lira ödenekle 85 köyümüze 32 bin 350 metrekare kilitli parke taşı ihalesini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Birliğimiz köylerimize hizmet götürme noktasında azimli ve kararlı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Şehirlerimizde ne varsa köylerimizde de olsun istiyoruz."dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden Parke Taşı İhalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement