Koyulhisar'da Mezarlıklarda Çevre Düzenlenme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar'da Mezarlıklarda Çevre Düzenlenme Çalışmaları

Koyulhisar\'da Mezarlıklarda Çevre Düzenlenme Çalışmaları

Koyulhisar Belediyesi, Yukarıkale Mahallesinde bulunan mezarlıkta bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

06.04.2015 10:20

Koyulhisar Belediyesi, Yukarıkale Mahallesinde bulunan mezarlıkta bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

İş adamların destekleri ile ilçenin merkez mezarlıklarından olan Şeyhler Mahallesi'nde bulunan Patlıca Mezarlığı'nda başlayan düzenleme çalışmalarında duvar yapımı, yollara kilitli parke taşı döşeme ve çevre düzenleme çalışmaları Yukarıkale Mahallesi mezarlığında devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, ilçedeki mezarlıkları en kısa sürede güzel bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

Başkan Epsileli, "Burada ilk olarak yol genişletme ve mezarlık içerisinde araçların dönüş yapabilecekleri ve taziye alanı olarak kullanılacak geniş bir alan oluşturduk. Mezarlığımıza giden yolarımızda genişletme çalışmaları yaparak artık iki araç karşı karşıya geldiğinde sıkıntılar yaşanmayacak. İnşallah buralarda yaptığımız duvar işleri bitirdikten sonra parke çalışmamızda olacak. İlçemiz Yukarıkale Mahallemize yakışır bir mezarlık haline getireceğiz. İnşallah ilçemizdeki tüm mahalle mezarlıklarında çalışmalar yapacağız. Taziye yerleri ve çeşmeler ilave edilecek aynı zamanda parke çalışmaları yapacağız."dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar'da Mezarlıklarda Çevre Düzenlenme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement