Koyulhisar Festivali ve Dumanbaba Etkinliği İptal Edildi - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar Festivali ve Dumanbaba Etkinliği İptal Edildi

Koyulhisar 11’inci Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali ve 26’ıncı Dumanbaba etkinlikleri ülke genelinde yaşanan terör olayları ve şehitlere duyulan saygıdan dolayı iptal edildi.

31.07.2015 15:09

Koyulhisar 11'inci Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali ve 26'ıncı Dumanbaba etkinlikleri ülke genelinde yaşanan terör olayları ve şehitlere duyulan saygıdan dolayı iptal edildi.

Koyulhisar Kaymakamlığı ve Koyulhisar Belediyesi tarafından yayımlanan ortak basın bildirisinde; "7-8 ve 9 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan 11'inci geleneksel kültür ve sanat festivali ve 26'ıncı Dumanbaba etkinlikleri, ülkemizin milli birlik ve beraberliğini, bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenlerin yapmış olduğu terör olaylarında şehit düşen asker polis ve vatandaşlarımıza olan hürmet ve saygımızdan dolayı, kaymakamlığımız, belediye başkanlığımız, Koyulhisar Dernekler Federasyonu, Koyulhisar ve Köyleri Hizmet Vakfı, Koyulhisar Kültür ve Dayanışma Derneği ve Ankara Koyulhisar Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneklerimizin ortak kararları ile iptal edilmiştir" denildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar Festivali ve Dumanbaba Etkinliği İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement