Kozan Kaymakamı Avni Oral Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Kozan Kaymakamı Avni Oral Göreve Başladı

Kozan Kaymakamı Avni Oral Göreve Başladı

Adana'nın Kozan Kaymakamlığına atanan Avni Oral görevine başladı.

03.09.2013 10:52

Adana'nın Kozan Kaymakamlığına atanan Avni Oral görevine başladı.

Kaymakam Oral görevinin ilk gününde kurum müdürleri ve köy muhtarları tarafından kaymakamlık binası önünde karşılandı. Makamına çıkan Oral burada kurum müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları ile tanışıp bir süre sohbet etti.

Kozan'ın bölgede ekonomik ve sosyal potansiyeli ile gelişmiş ve gelişmeye açık önemli ilçelerden birisi olduğunu ifade eden Kozan Kaymakamı Avni Oral, "Bu yönüyle Kozan'a atandığımdan dolayı duyduğum memnuniyetimi ve mutluluğumu ve hem de Kozan halkına hizmet etmekten duyacağım mutluluk ve onuru belirtmek isterim. Elimizden geldiğince daire müdürlerimizle, siyasi partilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, basınımızla ve muhtarlarımızla Kozan'ın daha ileriye götürülmesi, gelişmesi ve her zaman bir adım öne çıkması anlamında çaba ve gayretlerimizi sarf edeceğiz" dedi.

Kozan'ın insanlarının sıcakkanlı olduğunu bildiğini kaydeden Kaymakam Oral, "Kamu hizmeti sunarken temel hizmetlerimizin olması gayet doğaldır. Hizmetlerimizi yürütürken temel çıkış noktamız insan odaklı olacaktır. Tüm çalışmalarımızda hizmetlerimiz vatandaş odaklı olacaktır. Vatandaşa hizmet etme gayret ve çabasında olacağız. Vatandaş odaklı olacak bir hizmette elbette yapacağımız şey mazeret üretmek değil sorun çözmek olacaktır. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözme gayreti içerisinde olacağız. Yapacağımız her işte adalete uygun, tarafsız, hukukun bize verdiği ve çizmiş olduğu kurallar içerisinde hizmetimizi yerine getireceğiz. İnancım odur ki son zamanlarda gelişmiş olan ve gelişme yolunda da önemli adımlar atan Kozanımızın daha ileriye adım atması noktasında imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Burada en büyük yardımcımız bizlerden desteklerini esirgemeyecek olan Kozan halkıdır. Halkımızın desteklerinin bizlerle olmasını diliyor katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozan Kaymakamı Avni Oral Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement