Kto Yönetimi Valileri İftarda Konuk Etti - Son Dakika
Yerel

Kto Yönetimi Valileri İftarda Konuk Etti

Kto Yönetimi Valileri İftarda Konuk Etti

Kayseri Ticaret Odası yönetimi, son kararname ile Kayseri Valiliğine atanan Süleyman Kamçı ile eski Vali Orhan Düzgün’ü iftar yemeğinde konuk etti.

14.06.2016 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Ticaret Odası yönetimi, son kararname ile Kayseri Valiliğine atanan Süleyman Kamçı ile eski Vali Orhan Düzgün'ü iftar yemeğinde konuk etti.

İftar yemeğine; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin ailelerinin yanı sıra valilerin eşleri de katıldı. İftar yemeğinde konuşan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, her iki valiye ve eşlerine konuk olmalarından dolayı yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür etti.

Kayseri eski Valisi Orhan Düzgün'e ayrıca teşekkür eden Başkan Hiçyılmaz, "Sayın Valimiz Orhan Düzgün ile Kayseri'de görev yaptığı 3 yıllık süre içinde birlikte çalışma imkanı bulduk. Ticaret Odası olarak, üyelerimizin sıkıntılarının çözümü ve taleplerinin karşılanmasına yönelikçabalarımızda her zaman yanımızda oldu. Sayın Valimize, bizlere verdiği desteklerden dolayı bir kez daha şükranlarımı ifade ediyor ve bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Konuşmasında Kayseri'ye atanan Vali Kamçı'ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Hiçyılmaz, "Sayın Valimiz Süleyman Kamçı'nın tecrübesiyle şehrimize önemli katkılarda bulunacağına eminim. Valimizin bizlere destek olacağına ve Kayseri'yi hep birlikte bir adım öteye taşıyacağımıza inanıyorum. Kendisine ve saygıdeğer eşine, Ticaret Odası yönetim kurulu olarak hoş geldiniz diyorum." diye konuştu.

Valiler ve eşlerinin ağırlandığı iftar yemeği sonrasında, KTO yönetimi tarafından eski Vali Orhan Düzgün'e halı, Vali eşlerine de çiçek takdim edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kto Yönetimi Valileri İftarda Konuk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement