Küçük Kaymakam Okullarındaki Eksiklerin Giderilmesini İstedi - Son Dakika
Yerel

Küçük Kaymakam Okullarındaki Eksiklerin Giderilmesini İstedi

Küçük Kaymakam Okullarındaki Eksiklerin Giderilmesini İstedi

Erzurum'un Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, makamını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir süreliğine 13 Mart İlköğretim Okulu 8.sınıf Öğrencisi Cansu Daşdemir ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Sürethan Erdem'e devretti.

23.04.2012 13:47

Erzurum'un Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, makamını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir süreliğine 13 Mart İlköğretim Okulu 8. sınıf Öğrencisi Cansu Daşdemir ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Sürethan Erdem'e devretti.

Kaymakamlık görevini Cihangir Güler'den devralan Cansu Daşdemir ve Sürethan Erdem öncelikle TBMM'nin kuruluşunun 92. yılını kutladığını ve dünya çocuklarına bayram armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi ve saygıyla andıklarını söyledi.

Cansu Daşdemir İlçe Kaymakamı Gürkan Polat'tan Anıtkabir'e bir ziyaret düzenlemelerini ve okullarının bazı eksikliklerinin giderilmesinin yanı sıra, okullara sportif çalışmalarında yardımlarını istedi.

13 Mart İlköğretim Okulu ve Pasinler Cumhuriyet İ.Ö.Okullarından gelen öğrencileri kabul eden Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, bir süre öğrencilerle sohbet edip onların sorunlarını dinleyip, taleplerini not aldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçük Kaymakam Okullarındaki Eksiklerin Giderilmesini İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement