Küçükaydın: "Kültürümüzü Geleceğe Taşımamız Lazım" - Son Dakika
Yerel

Küçükaydın: "Kültürümüzü Geleceğe Taşımamız Lazım"

Küçükaydın: "Kültürümüzü Geleceğe Taşımamız Lazım"

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, "Şenliklerle geçmiş kültürümüzü geleceğe taşımamız lazım" dedi.

26.08.2013 12:45

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, "Şenliklerle geçmiş kültürümüzü geleceğe taşımamız lazım" dedi.

Feke ilçesinde Tapan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce düzenlenen şenliğe katılan Küçükaydın, buradaki konuşmasında, "Tapan" isminin anlamına ilişkin değerlendirmelerde bulunduktan sonra amaçlarının memleketi daha yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyledi. Şenlikte her siyasi görüşten insanın bulunmasının önemine dikkat çeken Küçükaydın, herkese bu çalışmalarında başarı diledi.

Tapan'da okuma-yazma oranının yüksekliğine dikkat çeken Küçükaydın, Tapan'ın fıkralara ve efsanelere de konu olduğunu dile getirdi. Küçükaydın, "Tapan bölgesi bir kültür hazinesidir. Yapılan bu gibi şenliklerle geçmiş kültürümüzü geleceğe taşımamız lazım. Bu hepimizin vazifesi, görevidir. Tapan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Tüfekli ve yönetiminin böyle güzel bir organizasyon düzenleyip şenlik yapması bizleri bir araya getirmesini anlamlı buluyorum. Kendilerine kültürel zenginliklerine zenginlik kattıkları için teşekkür ederim. Başarılarının ve birlikteliklerinin devamını dilerim" diye konuştu.

Küçükaydın Feke Kaymakamı Mehmet Balıkçılar'a dernek adına şenliğe katkılarından dolayı plaket verdi. AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ise misafirperverlikleri ile göz dolduran Tapanlılar'a teşekkür ederek, "Her geldiğimizde büyük sıcaklıkla bizleri karşılayan hemşerilerimizden dolayı mutlu oluyoruz. Bizleri bir araya getirenlere şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

Feke Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel de şenlikte konuşma yaptı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükaydın: 'Kültürümüzü Geleceğe Taşımamız Lazım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement