Küçükçekmece Belediyesi Kültür Gezileri Başladı - Son Dakika
Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Kültür Gezileri Başladı

Küçükçekmece Belediyesi Kültür Gezileri Başladı

Küçükçekmeceli kadınlar, İstanbul’un tarihi zenginliklerini Küçükçekmece Belediyesi kültür gezileri ile yeniden keşfediyor.

03.11.2022 11:26  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmeceli kadınlar, İstanbul'un tarihi zenginliklerini Küçükçekmece Belediyesi kültür gezileri ile yeniden keşfediyor.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan kültür gezileri kapsamında kadınlar, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet Camii, Ayasofya Camii, Mısır Çarşısı, Hipodrom Meydanı gibi İstanbul'un sembolü haline gelen mekanları ücretsiz gezerek gün boyunca keyifle vakit geçiriyor.

Kültür gezileri kapsamında Küçükçekmece Belediyesi kent genelinde 2 bin kadına ulaşmayı planlıyor.

GEZİLERE İLGİ YOĞUN

Küçükçekmece Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen kültür gezileri ile kadınlar, İstanbul'un tarihi hakkında bilgi edinirken aynı zamanda sosyalleşerek kaliteli zaman geçiriyor. Ayrıca geziye katılanlara öğle yemekleri ücretsiz ikram ediliyor. Kadınlara özel düzenlenen kültür gezileri, her mahalleye özel olarak belirlenen günlerde, belirli kontenjanlarla gerçekleştiriliyor.

Gezilere katılan kadınlar, memnuniyetlerini şu sözlerle dile getiriyor:

-Aynur Demircioğlu: "Daha önce tek başıma gezmiştim ama böyle topluluk halinde gezmek daha güzel ve eğlenceliymiş. Bence belediyenin bu hizmeti, kadınları düşünmesi çok güzel. Başkanımıza çok teşekkür ederim."

-Seher Keskin: "Gezimiz güzel ve tempolu geçiyor. Arkadaşlarımızla birlikte olmak ayrı güzel. Yerebatan Sarnıcı ve Hipodrom Meydanını gittik ve gezmeye devam ediyoruz. Başta Belediye Başkanımız Kemal Çebi olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."

Kültür gezilerine katılmak isteyen vatandaşlar, Küçükçekmece Belediyesi sosyal medya hesaplarını takip ederek 444 4 360 numaralı telefondan detaylı bilgi alabiliyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Küçükçekmece Belediyesi Kültür Gezileri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement