Kula'lı Şoförlerden Kırlıya Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Kula'lı Şoförlerden Kırlıya Tam Destek

Kula\'lı Şoförlerden Kırlıya Tam Destek

Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Oktay Kırlı, Ocak ayı içerisinde yapılacak oda başkanlığı seçiminde aday olduğunu belirterek, şoförlerden destek istedi.

31.12.2013 09:54

Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Oktay Kırlı, Ocak ayı içerisinde yapılacak oda başkanlığı seçiminde aday olduğunu belirterek, şoförlerden destek istedi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın, sadece isim olarak değil bir oda olarak şoför esnafının yanında olacağını vurgulayan Kırlı, "Biz odamıza çekilip şoförümüzün odaya gelmesini beklemeyeceğiz. Sürekli şoförlerimizi ziyaret edeceğiz, onların dertlerini, yaşadıkları sıkıntıları dinleyip, sorunlarının çözümlenmesi yönünde çalışmalar yapacağız. Trafikte sıkıntı yaşıyorsa emniyet müdürümüzle, belediye ile sorun yaşanıyorsa belediye başkanımızla görüşeceğiz. Biz şoförler odasını oda hüviyetine kazandırmak istiyoruz. Bunu da şoför ağabeylerimizin, şoför arkadaşlarımızın desteği ile yapacağız" diye konuştu.

KOOPERATİF BAŞKANLARINDAN TAM DESTEK

Sınırlı sorumlu 77 nolu taşıyıcılar kooperatifi başkanı Şakir Güçlü "Birlik beraberlik içerisinde bir seçime gidiyoruz. Bizler kooperatif başkanı arkadaşlarımız ile birlikte Oktay Kırlı başkanımızın yanındayız." dedi.

Sınırlı Sorumlu 152 nolu taşıyıcılar kooperatifi başkanı Ahmet Gürkan ise "Kooperatif başkanları olarak birlik beraberliğimizi bozmadan bu seçimlere girmek istiyoruz. Soförler odası tüm sofor esnafının odasıdır" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'lı Şoförlerden Kırlıya Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement