Çankırı'da bir müezzin, Allah'ın 99 ismini anlamları ile birlikte öğrenen Kur'an Kursu öğrencisine tablet bilgisayar hediye etti.
Buğday Pazarı Camisi Müezzin Hasan Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulların bitmesiyle birlikte Kur'an Kursu eğitimine başladıklarını ifade ederek, yaz tatili boyunca öğrencilere yönelik 3 dönem Kur'an Kursu açtıklarını söyledi.
Kursa başladıkları ilk gün öğrencilerine Allah'ın 99 ismini anlamları ile öğrenenlere tablet bilgisayar alacağı sözünü verdiğini aktaran Kara, 3 kurs sonunda 1 öğrencinin bunu başardığını kaydetti.
Kursu tamamlayan Elif Kedersiz'in 99 ismi anlamları ile öğrendiğini dile getiren Kara, bu yöntemin öğrencilere çok şey kattığını ifade ederek, "Bu uygulama inşallah örnek olur" dedi.
Öğrenci Elif kedersiz ise böyle bir hediyeyle ödüllendirildiği için mutlu olduğunu kaydetti. - Çankırı
Son Dakika › Yerel › Kur'an Kursuna Katılan Öğrenciye Tablet Bilgisayar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.