Kuran Kursu Öğrencilerine Sertifika

Mersin'in Erdemli İlçesinde Müftülük Tarafından Açılan Kız Kuran Kursu'nu Başarıyla Bitiren Kursiyerlere Sertifikaları Verildi.
Mersin'in Erdemli ilçesinde müftülük tarafından açılan Kız Kuran Kursu'nu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.
8 ay boyunca süren ve toplam 55 öğrencinin katıldığı kursun sona ermesi nedeniyle Erdemli Müftülüğü binasında tören düzenlendi.
Kurs öğretmenleri Fatma Demir ve Zeynep Başar’ın elinden sertifikalarını alan kursiyerler kurs öğretmenlerine birer altın hediye ettiler.
Özdemir, kursiyerlerin öğrenme merakından ve başarılarından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, 8 ay boyunca verdikleri eğitimin çok faydalı olduğunu ve Kuran okumayı ilerleteceklerine inandıklarını söyledi.
(Oİ-AB-AB-Y)
01.06.2007 14:08 TSİ
Kaynak: İHA